Derfor skal pilotuddannelsen være starten på dit næste job

Sponsoreret indhold

Elsker du at komme rundt omkring i den store verden og har du altid været fascineret af store maskiner og vilde højder, så kan det være at du måske skal tage et kig på uddannelsen som pilot. Her er der nemlig mulighed for at du kan få det hele på én gang og når du er uddannet, så ligger du også på en pæn gennemsnitsløn.

En god løn for et job med ansvar

Det kan for nogle være et fuldstændigt no go at overveje at skulle blive pilot, men for andre der har bare en lille smule interesse for dette job er det med stor sandsynlighed noget som vil skabe så meget glæde at man vil elske at arbejde til man går på pension.

Der snakkes om en masse krav til personer der ønsker at gå til optagelsesprøve til pilot. Det er heller ikke helt forkert at der er nogle helbredsmæssige krav og dette giver mening når der huskes på, at der formegentlig er et ansvar for passagerer der skal påtages. Det er til gengæld også noget af det du får den fine løn for, når du er uddannet.

De mange krav skal kunne vinges af, før du kan komme til optagelsesprøve

Du skal have normalt syn og dit helbred skal altså være uden problemer for at du kan gå skridtet videre uddannelsen til pilot. Herefter er det egentlig ikke så meget anderledes end så mange andre uddannelser. Du skal have ok engelsk-kendskab og i matematik er det hvad der svarer til en gymnasieklasses C-niveau du skal være bestået.

Har du helt styr på alle kravene og kan du vinge det hele af, så kan du starte med at tage til et informationsmøde omkring selve uddannelsesforløbet, hvorefter du kan tilmelde dig en optagelsesprøve, hvis det hele bare passer ind i dine ønsker og drømme. Optagelsesprøven kan planlægges når du bedst kan og det er så herfra du finder ud af om du skal starte på selve uddannelsen.