Sæt system på din jobsøgning

En af hemmelighederne bag den effektive jobsøgning, er at man som jobsøgende, skal gøre som på jobbet. Sæt tingene i system og dermed effektivisere sagsgangene. Hvis man efter et par måneder har søgt meget snævert indenfor ens spidskompetencer, må man brede søgningen lidt ud. Men her begår mange deres første reelle fejl – ikke ved at søge bredt, men ved at udforme enslydende ansøgninger til vidt forskellige jobs. Faktisk kan det at skifte branche ofte betyde at man kan få en lønforhøjelse, idet man måske kommer med en helt unik kompetence profil. Udfordringen ligger i at overbevise arbejdsgiveren.

Lav mange CV skabeloner
Læs mere her og find ud af at sådan skriver du en god jobansøgning. Vi starter ved et CV. Alle mennesker har flere kompetencer end der er plads til på et CV, der i øvrigt kun bør fylde en side. Derfor er det vigtigt at udvælge de kompetencer som man vurderer passer til jobbet. Står man således overfor et brancheskift skal man ikke fylde ens CV med alle de ”gamle” branchespecifikke kompetencer, som den nye arbejdsgiver måske slet ikke aner hvad betyder.
Derfor skal man have flere CVer liggende således at man ikke hver gang skal sidde lave et nyt fra bunden, men i stedet hurtigt kan rette en CV skabelon til. Eksempelvis kan man derfor lave et CV med ens kreative kompetencer, et med tekniske kompetencer, et med personlige kompetencer, et allround CV og så videre. Herefter kan man så hurtigt klippe klistre et passende CV sammen.

Find din personlighedstype
Mange folk er ikke klar over hvilken type personlighed de har. Det kan betyde at de sidder i et job, som slet ikke passer til dem. De tænker blot at de må klemme ballerne sammen og knokle hårdere. Men hvis arbejdsstilen ikke passer til ens personlighed er man ikke effektiv. Men det at kende ens personlighed gør også at man kan vurdere om ledige stillinger nu også er noget for en. Er det for udadvendt eller for stillesiddende? Det er trods alt sjældent at en bogholder og en sælger skifter job.

Fire spændende onlinejobs du kan søge

LINK TIL BILLEDE: 

Leder du efter et nyt job i det nye år? Og må det gerne være et online job? Et online job kan være en god mulighed, hvis du for eksempel er studerende, eftersom de fleste online jobs er deltidsjobs. Et online job kan også være en god løsning, hvis du er forælder og gerne vil være så meget hjemme som muligt, eller hvis du har et kontorjob, men godt kan lide at veksle mellem at være hjemme eller på kontoret. Eller måske rejser du meget eller bor i udlandet. Lige meget hvad din situation er, står vi klar til at hjælpe med nogle forslag til online jobs. Vi har nemlig samlet nogle af de mest spændende onlinejobs du kan søge i 2022.

Søg et job som online tekstforfatter

Har du flair for at skrive? I så fald kan et job som online tekstforfatter måske være en god løsning for dig. Der findes mange forskellige tekster man kan blive sat til at skrive, afhængig af hvilken virksomhed du bliver ansat hos. Du kan blive ansvarlig for blogopslag, artikler, produktbeskrivelser, tekst til hjemmesider og mange andre slags tekster.

Bliv oversætter

Hvis du er god til både dansk og et andet vilkårligt fremmedsprog, kan du måske overveje at søge et job som oversætter. De fleste online oversætter jobs foregår med en virksomhed, der ansætter dig efter behov og efter hvilke opgaver de har. Du ville altså være freelancer. Fordelen med dette er at du vil have en højere indkomst end hvis du ikke var freelancer, mens ulempen er at der ikke altid vil være opgaver tilgængelige til dig.

Overvej affiliate marketing

Er du tilfældigvis rigtig god til at lave mad? Så burde du overveje at starte en blog, YouTube kanal eller Instagram profil. Her kan du blogge og dokumentere din madlavning (eller en anden kompetence du har) og tjene på reklamer. Affiliate marketing er en rigtig god måde at tjene penge på online, der heller ikke kræver at du har en bestemt uddannelse – det kræver kun at du har interessen og motivationen.

Bliv ansvarlig for at lave live odds

Hvis du har forstand på sport og spil kan du også blive ansat til at sidde og lave Live odds. Mange online platforme for spil har netop ansatte til at sidde og lave live odds mens spillet er i gang. Dette kunne altså være en nem og underholdende måde at bruge din ekspertise til at tjene penge på.

Tænk dig om, inden du søger

Inden du søger et af de ovennævnte jobs – eller et hvilket som helst andet job for den sags skyld – er det vigtigt, at du tænker dig grundigt om. Er der tale om et job, du kan se dig selv i? Hvis svaret er nej, eller hvis du er i tvivl, bør du undlade at søge i første omgang. Alternativt ender du med at søge et job, som du ikke er interesseret i, og det gavner hverken dig eller virksomheden, der har den ledige stilling. Er jobbet derimod lige noget for dig, er det blot om at komme i gang med at skrive en god ansøgning!

Sådan finder du vej i jobjunglen som ung

Sponsoreret indhold:

Der findes masser af sider, som er fyldt med jobopslag fra forskellige virksomheder. Både faglærte jobs, ufaglærte jobs, fritidsjobs og studiejobs, men ingen af siderne rummer alle jobopslag, der findes i Danmark. Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du bør kigge, og hvor du bør søge.  Og måske er du endt ud med at have en bruger til flere forskellige jobsider, og kan nu ikke huske dit password til flere af dem.

Et andet problem kan også være, at netop fordi de her sider indeholder så mange forskellige typer jobs, så bliver du også eksponeret for en masse irrelevante jobs for dig, når du som ung prøver at finde et job. Her er et vigtigt redskab at finde de rigtige sider at benytte til jobsøgningen, da du der kan spare tid og kræfter og kun søge de relevante jobs for netop dig. Det er også sådanne steder, du kan hente den nødvendige hjælp og guidning i processen.

Fritidsjob

Hvis du er under 18 år, kan det være relevant for dig at finde et fritidsjob. Du bor muligvis stadig hjemme, og mangler måske et job, der kan supplere lommepengene fra mor og far. Det kan også være, dine forældre er trætte af at betale for dig, og nu er der sat et krav om, at du skal til at tjene dine egne penge. Uanset hvilken grund der ligger bag, så er det en god ide allerede som ung at komme ud og gøre sig sine første erfaringer på et arbejdsmarked. Det kan skabe et godt fundament for en opsparing til at flytte hjemmefra, og du får samtidig lov til at prøve nogle ting af og gøre dig erfaringer, som måske kan hjælpe dig senere i voksenlivet.

Gå ind og søg ungarbejder jobs på ungarbejde.dk, som samler fritidsjobs fra 2000 forskellige virksomheder. Du finder derfor ikke et job derinde, hvor de kræver en uddannelse eller erfaring, som du selvfølgelig ikke har kunne nå at erfare dig i din alder. Du kan derfor trygt søge et job derigennem, og samtidig kan du også hente hjælp til, hvilke regler der gælder for unge i arbejde, samt få hjælp til at udarbejde et CV.   

Studiejob

Det kan også være, at du er over 18, startet på et studie, og har fundet ud af, at SU’en ikke rækker meget længere end mors og fars lommepenge, så er der også hjælp at hente på studiejob-danmark.dk, hvor du kan finde studiejobs i Danmark. Her kan du både finde jobs, der kræver en vis portion faglighed, men også jobs, der lægger sig tættere op ad fritidsjobbet. Du kan også vælge job efter, hvor mange timer, du kan lægge i det, da der både skal være råd, men selvfølgelig også tid til at studere. Studiejob Danmark kan også hjælpe dig med et professionelt CV og sætte dig op med en job-agent, så du får besked om nye jobopslag automatisk.

Guides til at lande jobbet

Udover at finde den rigtige side at søge jobbet på, så er det også relevant at orientere sig omkring, hvordan man bør agere til jobsamtalen. Her kan man med fordel opsøge nogen med mere erfaring i det, der kan hjælpe en eller finde guides på nettet. Men vigtigst af alt er det at møde op forberedt og veloplagt.

Derudover findes der, som nævnt tidligere, på flere sider tips og tricks samt en skabelon til at udarbejde et CV og en ansøgning, så det fremstår mere professionelt og målrettet mod den ønskede virksomhed.

Derfor skal pilotuddannelsen være starten på dit næste job

Sponsoreret indhold

Elsker du at komme rundt omkring i den store verden og har du altid været fascineret af store maskiner og vilde højder, så kan det være at du måske skal tage et kig på uddannelsen som pilot. Her er der nemlig mulighed for at du kan få det hele på én gang og når du er uddannet, så ligger du også på en pæn gennemsnitsløn.

En god løn for et job med ansvar

Det kan for nogle være et fuldstændigt no go at overveje at skulle blive pilot, men for andre der har bare en lille smule interesse for dette job er det med stor sandsynlighed noget som vil skabe så meget glæde at man vil elske at arbejde til man går på pension.

Der snakkes om en masse krav til personer der ønsker at gå til optagelsesprøve til pilot. Det er heller ikke helt forkert at der er nogle helbredsmæssige krav og dette giver mening når der huskes på, at der formegentlig er et ansvar for passagerer der skal påtages. Det er til gengæld også noget af det du får den fine løn for, når du er uddannet.

De mange krav skal kunne vinges af, før du kan komme til optagelsesprøve

Du skal have normalt syn og dit helbred skal altså være uden problemer for at du kan gå skridtet videre uddannelsen til pilot. Herefter er det egentlig ikke så meget anderledes end så mange andre uddannelser. Du skal have ok engelsk-kendskab og i matematik er det hvad der svarer til en gymnasieklasses C-niveau du skal være bestået.

Har du helt styr på alle kravene og kan du vinge det hele af, så kan du starte med at tage til et informationsmøde omkring selve uddannelsesforløbet, hvorefter du kan tilmelde dig en optagelsesprøve, hvis det hele bare passer ind i dine ønsker og drømme. Optagelsesprøven kan planlægges når du bedst kan og det er så herfra du finder ud af om du skal starte på selve uddannelsen.

Er du medlem af den rette fagforening?

Det er altid et godt spørgsmål at stille sig selv hvis man arbejder; Er du medlem af den rette fagforening? Her i landet har vi en meget god kultur for at være meldt ind i en fagforening og vi har mange forskellige fagforeninger at vælge imellem. Man kan derfor også tillade sig at være en lille smule kræsen med præcis hvilken fagforening, man er medlem af.

I denne artikel får du nogle gode råd om ting du bør overveje i forbindelse med medlemskabet af en fagforening. Læs mere her hvis det har interesse for dig.

Hvad er dine arbejdsforhold?

Det er først og fremmest en god idé nøje at overveje sine arbejdsforhold. Det kan nemlig have meget stor indflydelse på hvilken fagforening du skal være meldt til. Det er for eksempel en meget god ide for nogle arbejdere i Danmark at være medlem af dansk magisterforening. Imens det er meget bedre fra nogle andre arbejder at være med til en helt anden fagforening. Hvilken fagforening passer til dig?

Prøv først at vurdere hvad du præcist har brug for i en fagforening. Er du for eksempel almindeligt lønnet arbejder eller er du selvstændig? Hvis du er selvstændig, så skal du have fat i en fagforening, der har forstand på at rådgive selvstændige personer som dig.

Omvendt kan det også være at du er i en helt særlig branche, såsom undervisningsbranchen. I så fald kan du prøve at finde frem til en god fagforening, som er vant til at rådgive lærer og lignende. På den måde vil de være bedre i stand til at hjælpe lige præcis dig i din situation.

Hvor mange penge giver du i måneden?

Prøv samtidig også at vurdere hvor mange penge du giver i måneden for medlemskabet af din nuværende fagforening. Føler du at du giver for meget?

Der kan være ret store prisforskelle mellem de forskellige fagforeninger. Det er derfor en god ide at overveje det nøje for at se, om du eventuelt skifte over til en ny. Du kan meget hurtigt finde frem til, hvilke priser de forskellige fagforeninger kører med, inde på deres hjemmesider.

Hvor god en kundeservice oplever du?

Vær samtidig også en smule kritisk over for hvilken type kundeservice du oplever i din fagforening. Denne kundeservice skal være helt i orden og du skal føle, at din forening er der for at hjælpe dig. Hvis du ikke føler det i din nuværende fagforening, så er det på tide at skifte over til en ny.

Styrk fællesskabet på arbejdspladsen

Uanset om man er ny i virksomheden, eller har været der i mange år, er det en god idé at skabe nogle gode relationer. Det kan være med til at styrke fællesskabet og derved arbejdsglæden. Man kan både gøre en indsats som arbejdsgiver og medarbejder.

Læs med her, og find inspiration til, hvordan du kan gøre det sjovere for dig selv at tage på arbejde, eller hvordan du som arbejdsgiver kan være med til at styrke arbejdsglæden hos dine medarbejdere.

Gør noget ud af julen i virksomheden

Julen er noget som sjældent går stille hen. Hvorfor lave om på det nu? En god måde at ryste folk sammen på, og give et løft til den gode stemning er blandt andet ved at holde en julefrokost. Julefrokost i 2020 kan godt se en smule anderledes ud end hvad den gjorde sidste år. Det betyder dog ikke, at det ikke bliver en hyggelig dag og aften. Saml dine medarbejdere og kollegaer til et brag af en julefrokost et dejligt sted med noget lækker mad og god julestemning, også selvom det er under nogle lidt anderledes forhold i år.

Se godt ud til julefrokosten

Når man skal til julefrokost vil man gerne se godt ud. Hvis man føler sig tilpas og tilfreds i sig selv, kan man også nemmere have det sjovt. Find lige det sæt tøj som du har det godt i, og sæt håret som du lyster.

Med en god hårtørrer kan du både style dit hår som du måske plejer, men du kan også begive dig ud i nye frisurer. Det er dog vigtigt at du finder den helt rette hårtørrer, så håret ikke kommer til at drille, når du skal sætte det til julefrokosten.

Gør et godt indtryk

Du behøver ikke kun at være ny i virksomheden for at gøre et godt indtryk. Det kan man også sagtens begive sig ud i, selvom man måske har været ansat i flere år. En god måde at gøre sig bemærket på en sjov måde, kunne være ved at lave et lille indslag til julefrokosten.

Det kunne blandt andet være ved at lave en sjov sang, eller en lille leg. Det behøver ikke at være en stor ting, som kræver en masse forarbejde. Der vil sikkert blive sat stor pris på dit engagement, samt sætte et smil på dine kollegaers læber.

Find traditioner til arbejdspladsen

En julefrokost er en rigtig god tradition at have som virksomhed. På den måde bliver der nemlig skabt en form for fællesskab, som kan være med til at løfte dine medarbejdere eller kollegaer. Der kan også blive skabt andre traditioner i virksomheden. Det kunne blandt andet være en firmatur til en by eller en begivenhed. På den måde kan I blive samlet udenfor arbejdstiden, og få skabt nogle hyggelige oplevelser sammen.

 

 

Opskriften til den perfekte ansøgning

Annonce

Overskriften er måske lidt misvisende, for man kan naturligt spørge sig selv: findes der én rigtig måde at skrive en ansøgning på? Dertil må svaret være et rungende nej. Der findes dog nogle guidelines, som altid vil være gode at følge. Man kan med fordel bruge en ansøgningsskabelon, når man leder efter drømmejobbet.

En ansøgning er oftest meget personlig, og derfor kan man ikke bare skrive det samme som alle andre. Man er nødt til at skille sig ud, for at arbejdsgiveren får lyst til at høre yderligere om dig og dine kompetencer.
Det betyder dog ikke, at der ikke findes en række gode råd, du kan følge. Så længe du sætter dit eget personlige præg, og får vinklet det på en måde, som afspejler dig, og det du kan tilbyde arbejdsgiveren.

Start med en fængende overskrift

Som overskriften på denne artikel, skal overskriften i din ansøgning være en slags appetitvækker for modtageren. Den skal give læseren lyst til at dykke dybere ned i ansøgningen – derfor må det også godt være en udfordrende overskrift.
Når man først har fanget modtagerens opmærksomhed, er kunsten at kunne bibeholde den i de efterfølgende linjer. Dét kan være en udfordring i sig selv.

Fremhæv din motivation & kompetencer

I og med at du har sendt en ansøgning til virksomheden, er de godt klar over, at du er interesseret i jobbet. Derfor behøves du ikke at spilde de dyrebare første linjer på at forklare det. Forklar hellere hvad det var ved stillingsopslaget, som fangede din opmærksomhed, og hvorfor du bare må have jobbet. På den måde viser du også, at du har sat dig ind i stillingen, og hvad den kræver af kompetencer.

Og netop dine kompetencer er vigtige at inddrage i din ansøgning. Sæt dem gerne op imod de udfordringer, som virksomheden beskriver i opslaget. Dermed bliver det nemmere for virksomheden, at forestille sig hvordan du kan løse konkrete problemstillinger i det daglige arbejde.

Slut ansøgningen godt af

Afslutningsvis kan du med fordel fortælle lidt om dine personlige styrker, da virksomheden dermed kan vurdere, om du rent personlighedsmæssigt også vil passe ind i arbejdskulturen.
Slut ansøgningen af med at skrive noget i retning af, at du glæder dig til at komme til samtale. Det udstråler overskud samt selvtillid, og det gør det dermed sværere at takke nej til din ansøgning.

Derfor skal du rekruttere din næste medarbejder

Du tænker måske, at du er den der er mest kvalificeret til at rekruttere din næste medarbejder? Det er ikke nødvendigvis tilfældet. Der er nemlig gode muligheder for, at du burde bruge et rekrutteringsbureau for at rekruttere din næste medarbejder. Her kan du læse mere om hvorfor.  

Find den helt rigtige kandidat 

At finde den rette medarbejder, handler om at finde den helt rigtige kandidat til lige præcis den stilling du søger. Du har måske en helt klar og tydelig ide om, hvordan denne kandidat skal være og hvilken erfaring han eller hun skal have, men der er gode muligheder for at du har brug for nogle andre kvaliteter, end dem du har forestillet dig.  

Dette kan et rekrutteringsbureau hjælpe dig med. De har nemlig lang erfaring, med rekruttering til mange forskellige stillinger. Dermed kan et rekrutteringsbureau finde den helt rigtige kandidat, uden at du behøver at bruge dyrebar tid på at lede. Et rekrutteringsbureau ved nemlig præcis hvor de skal lede.  

Et bredere udvalg af stærke kandidater  

Når man slår en stilling op, så er det normalt at det er dem, der allerede overvejer at skifte job, eller er blevet arbejdsledige, der vil søge stillingen. Dermed så giver det god mening, at man ikke får alle kompetente kandidater med. Et rekrutteringsbureau vil som regel også prikke til kandidater, der allerede sidder i lignende stillinger og høre om de måske kan overtales. Måske havde de ikke overvejet at skifte job, inden rekrutteringsbureauet spurgte.  

Derfor er det et bredere udvalg af stærke kandidater, som et rekrutteringsbureau kan tilbyde. Det er nemlig dyrt med fejlansættelser, og derfor er det meget vigtigt, at man finder den helt rigtige kandidat på første skud. Den ekstra udgift det er at bruge et professionelt og erfarent rekrutteringsbureau, er godt givet ud, hvis man finder den helt rigtige kandidat, der kan bidrage med at skabe vækst i virksomheden.  

Må man tage CBD olie på arbejdet?

CBD olie er blevet utrolig populært og der er flere og flere studier samt undersøgelser der viser at der er effekt på forskellige lidelser, så der er ingen tvivl om at det også er noget som kommer til at blive forsket og testet i fremtiden.

Men må man tage CBD olie med på arbejdet eller er det ikke ok? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

CBD olie er lovligt

CBD olie er lovligt i Danmark siden for et par år siden, og efterfølgende er det også noget som utroligt mange danskere er begyndt at test imod deres lidelser. Det der er det helt store problem med den viden omkring CBD olie der ligger ude iblandt befolkningen er at de tror at man bliver skæv af det. Men man bliver ikke skæv af CBD olie da selve CBD i cannabisplanten netop er med til at modvirke man bliver skæv. Når man ser på de vigtigste elementer i en cannabisplante så er det nemlig THC og CBD olie, hvor THC er den del der gør dig skæv og giver den eurificerende effekt, mens CBD faktisk neddæmper denne effekt.

Når man laver CBD olie trækker man kun CBD ud og derfor bliver man ikke skæv og det er derfor ok at tage med på arbejde som medicin.

 

Er der arbejde man ikke må lave på CBD olie

Når du tager CBD olie så vil du sandsynligvis opleve at blive meget træt og dvasket i forhold til hvis du ikke tager det, så derfor bør du ikke tage CBD olie hvis du skal være frisk og meget veloplagt på arbejdet. Det vil ikke være en god ide at tage hvis du f.eks. er ambulanceredder og skal køre hurtigt igennem byen, da du potentielt vil have langsommere reaktionsevner hvilket naturligvis kan ende fatalt. Hvis du vil finde ud af hvad CBD olie koster så kan du få en ide om en CBD olie pris her hvor du ser nogle af de forskellige favoritproducenter.

Sådan sikrer du dig at finde et arbejde

Sådan sikrer du dig at finde et arbejde

Annonce

Det kan være svært at stå uden arbejde, mange prøver igennem livet at blive afskediget eller sige op, uden at have et andet arbejde at tyde til, med det samme. En måde at holde sig selv beskæftiget, samtidig med at man søger nyt arbejde, kan være at tage supplerende kurser, som kan hjælpe din faglige profil med at blive endnu mere skarp. En mulighed kunne være at tage kurser gennem AMU Nordjylland, og derigennem blive mere sikker i dit faglige arbejde. Med kurser i rygsækken, står du klar til at modtage nye udfordringer i dit arbejdsliv.

At være ledig har ændret sig gennem de senere år

Vores generelle syn på ledige og arbejdsløse, har igennem de senere år ændret sig radikalt. I starten af 70’erne havde mange folkevalgte partier et partiprogram, hvori ledighed blev erklæret som noget, de ledige ikke var selvforskyldte i. Denne opfattelse har ændret sig gennem årene. I dag er det et incitament-baseret ledigheds-program, som bliver praktiseret. I dag skal det være den enkelte lediges egen vilje og parathed, som afgøre hvorvidt man skal i arbejde igen. Man kan sige at vores ledigheds-processer er blevet stærkt inspireret af den liberale tankegang – “sin egen lykkes smed”.

Overvej at bruge din rådighedstid på selvrefleksion

Bliver man, en periode ledig, og står uden arbejde og indtægt kan det være svært at komme ud af, da man bliver økonomisk presset. Her er det for det første vigtigt at have sine dagpenge i orden, så udbetalingen kan ske umiddelbart efter arbejdsløsheden indtræffer. For det andet kan man, efter at dagpengene er blevet udbetalt, overveje at bruge tiden på at tænke over hvilket arbejde man gerne vil have, og hvordan man vil komme derhen. At stå uden arbejde kan virke tomt og meningsløst, hvis man ikke selv, aktivt udfylder denne tid med noget konstruktivt og berigende.

At være ledig betyder ikke at man er doven

Der er, desværre, opstået en tendens hvor det at være arbejdsløs, bliver sammenlignet med dovenskab eller at være uambitiøs. At være ledig betyder bestemt ikke dovenskab, eller manglende vilje til at få arbejde. Det er ofte de ledige, som bliver hårdest ramt af stress, som følge af de mange krav og reglementer der kommer med i posen som ledig. Som ledig er der et højt aktivitets-krav, som skal udfyldes, mange opslåede stillinger skal søges, så man hurtigst muligt kommer tilbage i arbejde. Dette kan bestemt ikke kaldes at være doven.

Alle kan blive ramt af arbejdsløshed

En anden myte, som rammer arbejdsløsheden, kan være af den kategoriske slags. At hævde at arbejdsløshed rammer bestemte erhverv, og udelukker andre, er en af de mange forkerte forestillinger man gør sig om arbejdsløshed. Arbejdsløshed kan ramme alle, både læger, skolelærer og ingeniører. Det kan derfor altid betale sig at overveje en teoretisk arbejdsløs tilværelse, så man ved hvad man skal gøre, hvis ledigheden banker på døren.

Brug tiden fornuft og find det perfekte job til dig

Brug tiden fornuft og find det perfekte job til dig

Annonce

Grundet disse tider vi oplever i øjeblikket med pandemien, så kan det have stor effekt på vores arbejdsplads. Mange får lov at arbejde hjemmefra, hvorimod andre helt bliver fyret og pludselig står uden nogen indtægt overhovedet.

Bevar det gode humør

Det kan være enormt stressende at være befinde sig i den situation, som vi lige nu oplever i hele verden. Først og fremmest er det noget vi ikke har oplevet før, og dernæst kan arbejdsløsheden der følger, bestemt også lægger en dæmper på hele situationen. Vi skal huske at holde os selv og hinanden oppe, dog på afstand. Du kan måske løfte dit humør ved at lære og spille nogle sjove kabalespil, som du måske slet ikke havde kendskab til før. Vi er med på, at langt de fleste kender til 7 kabale, men har du prøvet Napoleon kabale eller edderkop kabale? Nej vel? Det tænkte vi nok! Det kan aldrig skade at prøve et nyt spil, hvem ved, måske bliver det et af dine favoritspil på længere sigt? For mange føles det som om at tiden går ekstra langsomt i øjeblikket, og her kan disse spil være rigtig gode til at distrahere os selv fra dette.

På tide du finder drømmejobbet

Hvis du dog er en af dem som har mistet dit job, eller som gerne vil prøve udfordringer med noget nyt, så er denne tid god til lige netop dette. Mange mister jobbet, og det betyder også at virksomheder på et tidspunkt vil komme til at mangle ansatte. Derfor kan du gøre dig selv den tjeneste, at begynde at kigge på, hvilke ledige stillinger du har at vælge imellem, og så er det ellers bare med at komme i gang med at søge! Nu har du tiden til at kunne finde massevis af jobs, som du finder interessante, fremfor at stresse dig igennem de mange stillinger, og bare søge et eller andet. Bare fordi vi i øjeblikket gennemgår en hård tid i verden, så betyder det bestemt ikke, at der ikke er lys for enden. Det er vigtigt at vi holder os optimistiske, også selvom det kan være svært.