Optimer din chance for job

Annonce

Hvis man mister sit job, kan det sommetider være svært at komme tilbage ud på arbejdsmarkedet. Heldigvis kan man i en periode få dagpenge, men denne mulighed varer ikke for evigt. Derfor er det utroligt vigtigt, i den periode man har dagpenge, at sørge for at få skabt de bedste muligheder for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Gør dig selv synlig

Der er mange måder at få et nyt job på, der er forskellige hjemmesider hvor du kan søge, men du kan også vælge at gøre dig selv endnu mere synlig for arbejdsgivere. Om du vil arbejde for staten, i et privat firma, eller helt selv skabe din egen arbejdsplads, så er det uanset hvad en fordel at gøre sig selv synlig. En måde at gøre sig selv så synlig som muligt på nettet, er ved at oprette sit CV som en hjemmeside. Når dit CV er som en hjemmeside, vil det fremstå langt mere nytænkende, smart og moderne. Du kan med et hjemmeside-CV også bygge det op, som du vil have det, og gøre det så ligetil som muligt.

Linkbuilding gør at langt flere kan se din hjemmeside

Uanset om du blot vælger at lave dit CV til en hjemmeside, eller om du vælger at starte dit eget firma op, så kan linkbuilding være en fordel for dig. Linkbuilding betyder egentlig blot, at du optimerer din hjemmeside, så Google bedre kan finde den, og giver den derved en højere placering i bestemte kategorier. En måde at skabe højere værdi for din hjemmeside, er ved også at købe reklameindlæg, således din hjemmeside dukker op på andre sider. Med en CV-hjemmeside kan det give fin mening at købe reklameindlæg, så du kan sprede dit CV på nettet og måske selv blive opdaget af din arbejdsgiver. Vælger du at lave dit eget firma, er dette i den grad også en god idé for god eksponering.