Hvordan kan du optimere din virksomhed

Hvordan kan du optimere din virksomhed

Annonce

At gøre sig selv nyttig og skabe værdig på arbejdspladsen er noget, som vi alle sammen prøver at efterleve. Vi mennesker vil af natur gerne være nyttige og vellidte der hvor, at vi er. Vi tager kurser for at blive dygtigere og klogere, men i lige så høj grad også for at være eftertragtet på arbejdsmarkedet generelt.

Når du sidder med din egen virksomhed, så er der mere på spil, end hvis du blot er en almindelig ansat lønmodtager.

Skab værdi på din arbejdsplads

Det handler i bund og grund mest af alt om at skabe noget værdi i din virksomhed – på den ene eller den anden måde.
Værdi kan måles på mange måder, og er ikke nødvendigvis altid hvor mange penge, at der ligger på kistebunden. Likviditet er klart vigtigt, hvis man pludselig skal igennem en økonomisk krise, som der ikke var til at forudse.
Har du alt det, som du skal bruge for at få din virksomhed til at løbe rundt. Der findes et hav af Erp software og programmer, som kan give dig den hjælp, som du kunne have brug for til at drive din virksomhed.

Derudover så kan efteruddannelser og kurser være alfa og omega for dig og dine ansatte i virksomheden.  Det er topprofessionelt at have styr på sine ting, og det udsender dårlige vibes, hvis noget så simpelt som en e-mail til jeres kunder er grammatisk ukorrekt eller uden tilstrækkelig viden. Det er derfor vigtigt, at I i jeres virksomhed også er resultat og image bevidste. Gå ind til det med en tanke på projektet og med en god grad af motivation.

Glade medarbejdere er gode medarbejdere

.. dette gælder også chefer og ledere. Arbejdsmiljøet er altafgørende.

Dette gælder både i forhold til lyset, som skal sørge for, at du kan se hvad, at du laver, udluftningen som skal skabe en god atmosfære og hjælpe med at holde bakterierne og sygdommen væk fra kontoret og det sociale samvær ved frokostbordet. Derudover så er det en god idé at tilbyde dine ansætte stressrelateret kurser eller angstbehandling, som kan være med til at styrke deres performance. En investering i de ansatte er en investering i virksomheden.

Disse ting kan være med til at skaffe dig færre sygedage på kontoret. Har dine medarbejdere det godt på kontoret, så er de også tilbøjelige til at give den en ekstra skalle og til at dukke op på jobbet, når de har lyst til at tage en halv sygedag.

Glade medarbejdere er mere motiveret medarbejdere.

Alt det kedelige, formelle og det vigtigste

Ved I hvad, at I er gode til i jeres virksomhed? Det er vigtigt at kunne erkende, at der er nogle ting, som man bare ikke er de bedste på markedet til.

Der er intet galt i at outsource de ting, som man som virksomhed ikke har tid eller ressourcerne til at udføre. Det kan være ting som hvilken advokat, jurist, revisor eller bogholder, som du skal vælge.

Kvitteringer, momsregnskab, budgetter og SKAT. Det er kedeligt, det er besværligt og det kan være meget nemt at udskyde, hvis det ikke er din spidskompetence, og hvis du har lidt for mange bolde i luften på jobbet. Men det er desværre rigtig vigtigt, og noget af det eneste, som du ikke har mulighed for at vælge fra.