Er du imellem jobs

Dette er en sponsoreret artikel

Er du jobsøgende og har ikke en fast indtægt for tiden? Det kan være en lang og hård proces at finde arbejde i dag. Arbejdsmarkedet ændrer sig hele tiden i takt med automatisering af jobs, og nye erhverv dukker op mens andre forsvinder. Det kan derfor være svært at få økonomien til at hænge sammen, mens man er søgende, men der er heldigvis hjælp at hente.

 

Få kredit til at betale regningerne

Hvis det kniber med at betale regningerne, eller der er dukket en uforudset udgift op ud af det blå, kan du læse mere her om online lån på Kassekreditten.dk. Du har her mulighed for at låne op til 15.000 kr. ved at ansøge online hurtigt og sikkert via din smartphone, tablet eller computer.

 

Der er ingen løbetid på et lån hos Kassekrediiten.dk, hvilket betyder, du bare skal betale din månedlige rente på kreditten. Jo længere du venter med at betale det fulde beløb tilbage, jo dyrere bliver dine samlede omkostninger for lånet altså.

 

Du skal igennem få trin for at låne:

  • Vælge dit ønskede beløb og udfylde ansøgningen
  • Tillade at e-SKAT vurderer din kredit
  • Bruge dit NemID til elektronisk underskrift
  • Modtage dit lån senest den følgende hverdag

 

Online lån

Fordelene ved et lån er for det første, at ingen sætter spørgsmålstegn ved lånet skal bruges til, så du skal ikke gøre rede for dit forbrug. Derudover er ansøgningsprocessen hurtig, og du modtager svar allerede inden for 2 minutter.

 

Online kredit er en ny type lån, der er et alternativ til et banklån. Du kan få bevilget kredit fra 3.000 til 15.000 kr., hvilket kan give dig lidt luft i budgettet, hvis det kniber med at få det hele til at løbe rundt. Renten på sådan et lån er lavere end udgifterne ved overtræk, og kan derfor være en god løsning.