3 jobs kan du arbejde hjemmefra

Der er ingen tvivl om at de fleste er glade for at have mulighed for at arbejde hjemmefra, da det giver en stor frihed, og der er trods alt heller ikke noget bedre end at sidde i sit nattøj og arbejde med fjernsynet kørende i baggrunden og kaffen sat over. Det er utroligt hyggeligt og afslappende at få lov at arbejde hjemmefra, men også et drømmescenarie for mange.

Derfor har vi forsøgt at samle op på nogle af de jobs hvor du kan arbejde hjemmefra, hvad enten det er som freelancer, eller et almindeligt job. Du kan finde disse jobs på jobindex og andre job rekruteringssider.

 

Freelance tekstforfatter

Hvis du er dygtig til at skrive, god grammatisk og elsker at sidde fokuseret i længere tid af gangen, så er freelance tekstforfatter et helt ideelt job for dig. Med det job, kan du nemlig ofte få lov at arbejde hjemmefra, da det ikke kræver at du fysisk er på en bestemt placering for at fortage dette arbejde. Alt du skal bruge er en computer, et tastatur og en mus og så internetforbindelse til at sende dine tekster igennem. Du skal også være opmærksom på at du som freelance tekstforfatter enten bliver aflønnet per ord eller med en timeløn, så din løn kommer til at være afhængig af hvor mange opgaver du får lavet.

 

Freelance Designer

Hvis du er god til at designe og elsker at tegne ting, så kan det være at du skal blive designer, enten med et job hos en arbejdsgiver, eller hvis du starter op som selvstændig. Alt du skal bruge er en hurtig og stabil internetforbindelse, da det kræver at du kan sende nogle ret tunge filer og dokumenter ofte. Hvis du vil se hvor du kan få den hurtigste internetforbindelse kan du sammenligne de forskellige muligheder på sider som eksempelvis Mit-Bredbånd.dk. Du bør nogle vælge en fibernet forbindelse eller en hurtig bredbånds forbindelse, da mobilt bredbånd ofte har en begrænsning på datamængden hvilket ikke er særligt godt når du skal sende mange tunge filer som fylder mange gigabyte.

 

Telefonsælger

Hvis du er god til at snakke i telefon og elsker at sælge, så er telefonsælger helt ideelt for dig som gerne vil arbejde hjemmefra. Du kan som telefonsælger også få muligheden for at starte op som freelance telefonsælger og få lov til selv at bestemme hvornår du skal arbejde, men også hvornår du vil have fri, holde pause og lignende.

Men der er også mange stillinger, hvor de søger telefonsælgere som kan arbejde hjemmefra, hvor du faktisk får en fast løn og provision som telefonsælger, mens du arbejder hjemmefra. Dog er telefonsælger et ret hårdt job og kræver at du ikke er bange for at blive afvist mange gange om dagen.

Derudover så er telefonsælgere også som regel provisionslønnet, hvilket betyder at hvis du ikke sælger særligt meget, så tjener du heller ikke særlig meget. Hvis du er syg, får du heller ingen provison, så derfor skal du huske at have det i tankerne hvis det er denne type job du vælger.