Tjen penge på at sælge din egen ebog. Læs mere eller se flere jobannoncer
FindArbejde.dk  

Forsiden
Jobbanker
Jobannoncer
Artikler
Kontakt
Bøger om jobs

Søg job


Udvalgte sider
· TradeDoubler
· Teleselskabet 3
· LedigeStillinger.dk
· Dell
· Jobannoncer.dk
Sæt system på din jobsøgning
En af hemmelighederne bag den effektive jobsøgning, er at man som jobsøgende, skal gøre som på jobbet. Sæt tingene i system og dermed effektivisere sagsgangene. Hvis man efter et par måneder har søgt meget snævert indenfor ens spidskompetencer, må man brede søgningen lidt ud. Men her begår mange deres første reelle fejl – ikke ved at søge bredt, men ved at udforme enslydende ansøgninger til vidt forskellige jobs. Faktisk kan det at skifte branche ofte betyde at man kan få en lønforhøjelse, idet man måske kommer med en helt unik kompetence profil. Udfordringen ligger i at overbevise arbejdsgiveren.

Lav mange CV skabeloner
Læs mere her og find ud af at sådan skriver du en god jobansøgning. Vi starter ved et CV. Alle mennesker har flere kompetencer end der er plads til på et CV, der i øvrigt kun bør fylde en side. Derfor er det vigtigt at udvælge de kompetencer som man vurderer passer til jobbet. Står man således overfor et brancheskift skal man ikke fylde ens CV med alle de ”gamle” branchespecifikke kompetencer, som den nye arbejdsgiver måske slet ikke aner hvad betyder.
Derfor skal man have flere CVer liggende således at man ikke hver gang skal sidde lave et nyt fra bunden, men i stedet hurtigt kan rette en CV skabelon til. Eksempelvis kan man derfor lave et CV med ens kreative kompetencer, et med tekniske kompetencer, et med personlige kompetencer, et allround CV og så videre. Herefter kan man så hurtigt klippe klistre et passende CV sammen.

Find din personlighedstype
Mange folk er ikke klar over hvilken type personlighed de har. Det kan betyde at de sidder i et job, som slet ikke passer til dem. De tænker blot at de må klemme ballerne sammen og knokle hårdere. Men hvis arbejdsstilen ikke passer til ens personlighed er man ikke effektiv. Men det at kende ens personlighed gør også at man kan vurdere om ledige stillinger nu også er noget for en. Er det for udadvendt eller for stillesiddende? Det er trods alt sjældent at en bogholder og en sælger skifter job.

Arbejd hjemmefra
En jobansøgning skal ligne en fisk
En nem måde at få en lønforhøjelse på
Nyt job
Sådan forbereder du en jobsamtale
Sådan skriver du en god jobansøgning
Sæt system på din jobsøgning


Vil du vide hvordan man tjener penge hjemmefra eller hvordan du kan tjene penge på nettet? Tilmeld dig TjenPenge.dk's nyhedsbrev.

Indtast din emailadresse:Kender du en jobside med ledige stillinger, som ikke er i denne oversigt?
- Send linket til FindArbejde.dk

FindArbejde.dk - Ledige stillinger i Danmark

© 2003 - 2018 BitnoCom